Doggy Professional är svenskproducerat hundfoder för aktiva hundar av alla raser och i alla livsstadier. Agility, jakt, freestyle, lydnad, spår, sök med mera. Doggy Professional finns att köpa i välsorterade livsmedel- och fackhandelsbutiker.

Vi krånglar inte till det

Vi använder inga mirakelkurer eller ord som ingen förstår. Vi lovar inte att din hund blir smartare eller lever i hundra år. Men vi är säkra på att Doggy Professionals sortiment är ett klokt, säkert, sunt och energigivande val för aktiva hundar i alla raser och livsstadier.

”Doggy Professional är det självklara valet för det aktiva hundlivet.”

Flicka hund

 

För den aktiva hunden

Doggy Professional är torrfoder för den aktiva hunden. Hundfodret finns i flera olika varianter och passar alla aktiva hundar, av alla raser och i alla livsstadier. Det finns ett foder för alla hundar i olika målgrupper; aglility, jakt, freestyle, brukshund eller sällskapshund.

Alla foder från Doggy Professional  kan antingen serveras torrt eller blötas upp i ljummet/kallt vatten innan det serveras. Fodret består av energitäta råvaror som skyddas av EU-godkända antioxidanter.


Stolt sponsor
Doggy Professonal är stolt och oficiell fodersponsor till Sveriges Hundungdom (SHU). SHU är Svenska Kennelklubbens ungdomsförbund för ungdomar mellan 6 och 25 år. Det finns drygt 7000 medlemmar. Hundintresserade hundungdomar är välkomna till Sveriges Hundungdom. Mer information finns på www.shu.se 

 

Upptäck vår hundmat