Återförsäljare

Doggy säljs i din närmaste dagligvarubutik och i välsorterade fackhandelsbutiker. Vilket sortiment butikerna har varierar bl.a. på butikens läge och storlek. Vissa delar av vårt sortiment säljs också online. 

Vi förstår att olika hundägare har olika behov och preferenser när det kommer till att skämma bort sina fyrbenta vänner. Därför strävar vi efter att erbjuda ett varierande sortiment som täcker olika produkter och smaker. Varje butik kan välja de Doggy-produkter som passar bäst för deras kunder och vilka önskemål som de har, vilket innebär att du kan hitta olika delar av vårt sortiment beroende på var du handlar.

Du kanske har sett oss på hyllorna?

Vi är väldigt stolta för vi är marknadsledande på hundmat – flest väljer det svenska originalet. Men har man över 120 på nacken, så finns det mycket erfarenhet av djurmatsproduktion. Du kanske känner igenom oss sedan du var liten? Det har hänt mycket sedan dess och vi har ett brett sortiment att välja mellan.

Hittar du trots detta inte oss?

Om du inte hittar det vårt varumärke eller den produkt du söker, eller har specifika frågor om våra produkter, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig och vägleda dig till rätt produkt för din hund. Din tillfredsställelse är vår prioritet, och vi ser fram emot att göra din upplevelse med Doggy så smidig som möjligt.

Tack för att du väljer Doggy – där varje dag är en möjlighet att skämma bort din hund med kärlek och omtanke!