• Doggy
  • Hundgodis

Doggy promenadgodis med nötkött

Belöna din hund med ett hundgodis som har en god smak av nötkött, gjort på naturliga råvaror och rikt på protein.

Vi har tillsatt L-karnitin för förbättrad ämnesomsättning så att du kan ge din älskling lite extra kärlek och samtidigt värna om dess välmående. Doggy promenadgodis innehåller inget tillsatt socker.

Nettovikt: 150 gram

Doggy Promenadgodis med nötkött är tillverkat av naturliga råvaror och rikt på protein. Vi har inkluderat L-karnitin för förbättrad ämnesomsättning, vilket ger dig möjlighet att skämma bort din fyrbenta vän med lite extra kärlek och gott. Vi tror på att hålla det enkelt och naturligt. Doggy Promenadgodis med nötkött är framställt med noggrant utvalda ingredienser för att säkerställa en god smak och tillfredsställande textur. Det är också en källa till högkvalitativt protein.

  • Lätta att dela
  • Utan tillsatt socker
  • Spannmålsfritt recept
  • Proteinrika

Tips! Dela godiset i små bitar och fördela dem över en handduk som du sedan rullar ihop och knyter. Låt hunden själv fundera ut hur den ska komma åt godisarna. En rolig utmaning som gör din hund sysselsatt och nöjd.

Innehåll

Sammansättning:

Kött och animaliska biprodukter (varav nöt* 6%), spannmål*, vegetabiliska biprodukter. *Naturliga råvaror

Tillsatser (per kg):

Näringstillsatser: L-karnitin 1000mg. Tekniska tillsatser: Konserveringsmedel.

Näringsdeklaration

Analytiska beståndsdelar:

Protein 33%, fettinnehåll 4,5%, kolhydrater (NFE) 31,5%, växttråd 2%, råaska (mineraler) 4%, vatten 25%. Omsättbar energi 1100kJ/100g.

Utfodringsguide

Ges som godis eller belöning. Tänk på att anpassa mängden efter din hunds individuella behov.